PFDC_CONSCIOUS-CARE_notre-demarche-conscious-care-desktop

Conscious Care

Vores conscious care-tilgang

Når du vælger A-DERMA, er du også med til at støtte udviklingen mod en mere ansvarlighed

Hos alle Pierre Fabres brands, også A-DERMA, er vi bevidste om, at de valg, vi træffer, kan have en stor positiv påvirkning på andre og på vores miljø. Derfor har vi i fællesskab skabt Conscious Care-tilgangen*. Med denne tilgang arbejder vi aktivt på at skabe fremtidens kosmetikprodukter med omtanke gennem hele produkternes økosystem. Det viser sig som en humanistisk og forpligtet udvikling, der er til gavn for miljøet, videnskaben og den generelle levestandard.
Når du vælger vores produkter, deltager du i udviklingen og du støtter en række konkrete sociale og miljømæssige tiltag, der bidrager til at gøre verden til et bedre sted. 
* hjælpsom og ansvarlig pleje 
 
 

100%.

af vores nye produkter er øko-socialt designet

97%.

af vores produkter er produceret i Frankrig

89%.

af vores aktive ingredienser kommer fra økologiske planter eller planter uden fytosanitær behandling

100%.

af vores emballage vil inden 2025 være fremstillet af genanvendeligt, naturligt eller komposterbart materiale, som er blevet genanvendt.

Pierre Fabre interne kilder

Vi bevarer den naturlige balance

I 60 år har Pierre Fabre Gruppens brands samlet deres videnskabelige ekspertise og viden om naturen for at kunne skabe dermo-kosmetiske produkter, der har effektivitet, sikkerhed og forbrugerens velbefindende i fokus. 
Vores ambition? At udvikle produkter, der respekterer den naturlige balance i din hud, i dit hår og i din mund. 

 

Vi fokuserer på det, der er nyttigt og væsentligt

Vi udvælger kun ingredienser, der er nødvendige for dit hår og vi udvælger kun den rette mængde. 
Vores Conscious Care-formuleringer er baseret på princippet " kun det nødvendige", hvorfor de designes og udvikles uden uønskede ingredienser

 

Vi prioriterer miljøet og et bæredygtigt forbrug

Siden 2019 har 100% af vores nye produktudviklinger været øko-socialt designet. I 2023 vil 50% af hele vores eksisterende produktsortiment være det. 

Ved at reducere vores indvirkning på miljøet gennem øko-designet emballage bidrager vi til kampen mod global opvarmning. Derfor vil 100% af vores emballage i 2025 blive fremstillet af genanvendeligt, naturligt eller komposterbart materiale på vores egne fabrikker. 
10% af vores produktudvalg vil være tilgængeligt i en variant, der kan genbruges (løs udgave, øko-refill).

  • <span class="ezstring-field">AD_WEBSITE_BIOLOGY_LAIT-AR-RICHE_COCOON_LIFESTYLE_2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_APPPLICATION_DERMALIBOUR-_REPAIRING-CICA-CREAM_POST-2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_EXOMEGA_EMOLIENT-CREAM_BLURRED-BACKGROUND-WOMEN-CHILDREN_POST_2021_LIFESTYLE 368x449</span>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_un-souci-transparence_DESKTOP

Et konstant ønske om gennemsigtighed

I 2022 vil alle vores produkter blive bedømt i henhold Green Impact Index, som er udviklet af Green Mission Pierre Fabre. Med dette indeks tages der udgangspunkt i et kosmetikprodukts miljø- og samfundsmæssige påvirkning. Produktet vil få tildelt en A,-B,-C-eller D-score, alt efter hvor stor belastningen er på miljøet og samfundet. For at kunne blive en del af Conscious Care skal et produkt have en score på A eller B. 
Vi bestræber os på at gøre Green Impact Indekset så pålideligt, transparent og nyttigt som muligt, så det kan hjælpe os med at udvikle produkter, der i højere grad respekterer miljøet, og så det kan hjælpe forbrugerne træffe gode valg. 

20 evalueringskriterier

De 20 evalueringskriterier er blandt andet: Formuleringernes naturlighed og biologiske nedbrydelighed, CO2-aftrykket, vandforbruget ifm. produktion, økologisk dyrkning, officielle certificeringer, CSR-forpligtelser osv.

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_A 1980x650
PFDC_CONSCIOUS-CARE_ENGAGE_Innovation-verte_Desktop

Forpligtet til mere naturlighed og grøn innovation

Vi arbejder hver dag sammen for at opnå, at vores formuleringer bliver mere naturlige. I dag er 89% af vores aktive ingredienser allerede udviklet med økologiske planter eller planter uden fytosanitær behandling. I 2025 vil alle vores nye formuleringer (undtagen formuleringer af solbeskyttelsesprodukter) være udviklet med mere end 90% naturlige ingredienser. I dag indeholder mange af vores produkter allerede 85%.

PFDC_CONSCIOUS-CARE_une-volonte_production-locale-sourcing-durable_Desktop

En forpligtelse til lokal produktion og bæredygtigt indkøb.

Vi foretrækker korte forsyningskæder og derfor er 97% af vores produkter er produceret i Frankrig. Et eksempel på en meget kort forsyningskæde er A-DERMAs Dermalibour+ CICA-creme. Her er afstanden mellem udvindingen af Rhealba® Havre Ekstraktet og produktionsstedet på mindre end 50 km.

Derudover støtter vi foreningen Bio Sud-Ouest France Commerce Equitable, som fremmer lokal produktion, økologisk landbrug, korte forsyningskæder og hjælper landmænd til at dyrke økologiske produkter.

Vi bekymrer os altid om vores patienters livskvalitet

Vi arbejder hver dag på at forbedre vores plejetilbud til patienter med henblik på at øge deres livskvalitet. Vi samarbejder dagligt med 30 patientorganisationer på verdensplan om nye produkter, tjenester eller digitale apps inden for onkologi eller dermatologi.

... og vi samarbejder for alles ve og vel og adgang til pleje

Hos alle brands fra Pierre Fabre har vi den indstilling, at hver gang vi tager os af ét enkelt menneske, bidrager vi til at gøre verden til et bedre sted.
 

  • <p>Illustrationer:&nbsp;BEAX</p>
    Illustrationer: BEAX
  • <p>Illustrationer:&nbsp;BEAX</p>
  • <p>Illustrationer:&nbsp;BEAX</p>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_BRAND_DESKTOP
Tilbage til toppen