AD_MANNEQUINS_FEMME_CREME-COU_2021
Indhold

Sådan plejer du huden i dit ansigt

Hvem har ikke haft (eller lagt mærke til) en ubehagelig følelse i huden i ansigtet? Vi bliver alle regelmæssigt i mere eller mindre grad ramt af forskellige typer af sart og irriteret hud. Det kan være stramhed eller sviende tør hud, rødme forårsaget af reaktiv hud, urenheder eller små mørke pletter, som du gerne vil skjule. Er det en stor gene? Ja, bestemt. Kan det undgås? Ja, det kan det. Du kan holde din hud behagelig ved at bruge den korrekte pleje, som er tilpasset din huds behov. 

Hvilke hudplejeprodukter har min hud så brug for? Vores dermatologiske eksperter står klar til at hjælpe dig, så du kan få en bedre forståelse for din hud og forstå, hvad der ligger bag symptomerne. Derudover kan de give dig en lang række tips til at indføre en god daglig hudplejerutine. Lyder det som noget for dig? Følg vejledningen

Rødme i ansigtet er en ganske almindelig tilstand. Der er faktisk mange faktorer og hudlidelser, der kan udløse den. Hvis du får en af hudlidelserne, kan de blive vanskelige at leve med. Derfor er det en god idé at få rådgivning fra vores eksperter. Med deres hjælp vil du bedre kunne forstå, hvor rødmen kommer fra, og på den måde kan du finde de rigtige løsninger til at reducere eller forebygge den. Hvad er nøglen til en behagelig hud? Korrekt valg og brug af hudplejeprodukter og teknikker. Hvilke plejeprodukter til ansigtet skal jeg bruge, og hvilken rutine skal jeg følge dagligt for at opnå effektive og langsigtede resultater? Vi forklarer dig det hele. 

RØDME I ANSIGTET

Stramhed, svie og ingen glød: Tør hud i ansigtet giver dagligt en følelse af ubehag, og du har brug for effektive plejeprodukter for at få balancen tilbage i din hud. Tør hud kan opstå både naturligt og som følge af eksterne faktorer (fx vejret). Du skal først finde frem til årsagen for din tørre hud, før du kan finde frem til den bedste måde at pleje din hud på.

TØR HUD

Bumser, hudorme, urenheder osv. Uanset om du er ramt af mild, moderat eller alvorlig akne, så kan det være meget svært at leve med i dagligdagen. Der findes dog enkle hudplejeprodukter og teknikker, der effektivt virker på urenheder, reducerer ar og gør, at du ikke skal tænke på dem i dagligdagen. Vores eksperter hjælper dig med bedre at forstå mekanismerne bag uren hud, så du kan passe på dit ansigt og vælge de bedste hudplejeprodukter. Det er tid til at starte med en god hudplejerutine. 

AKNE

Tilbage til toppen