AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_SEMIS-AVOINE_2021

A-DERMA, Plantebaserede dermatologiske produkter

For næsten 40 år siden opfandt A-DERMA plantebaseret dermatologi, en ny måde at pleje sart hud på 

Hvad nu, hvis planter var nøglen til at pleje alle typer af sart hud? Det var vi allerede overbeviste om, da vi startede, på et tidspunkt, hvor naturen ikke var i fokus, på samme måde som den er nu. I dag er vi sikre på det takket være vores forskning, som år efter år giver os en helt unik ekspertise inden for planternes verden. Kernen i alle vores produkter er en unik aktiv ingrediens, den hvide vårhavre, Rhealba® Havre. 

Den banebrydende plantebaserede tilgang til dermatologien, med hvilken A-DERMA forpligter sig over for både menneskeheden og naturen, giver sart hud mulighed for at genvinde sin balance på naturlig vis.

Vores historie

Det hele begyndte i 1970'erne, da Hr. Pierre Fabre, en farmaceut fra Castres med en passion for botanik, startede med at beskæftige sig med havre. Selvom den i mere end tre årtusinder havde været anvendt til medicinske formål, var havren på det tidspunkt en overset plante…
 

OPLEV VORES HISTORIE

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-HISTOIRE_PAIN-LAIT-CARRE_2021 476x476
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Vores fundament: Dermatologi
Ekspertise inden for sart hud

Vi er et dermatologisk brand, der er dedikeret til at hjælpe personer med sart hud, og derfor går vi ikke på kompromis med effektivitet eller sikkerhed. Alle vores vaske- og plejeprodukter er formuleret under meget strenge krav. De er specielt udviklet til at opfylde behovene for personer med sart hud, lige fra spædbørn til ældre. De har gennemgået adskillige medicinske tests, så vi kan garantere dig optimal effektivitet og tolerance. 
 

LÆS MERE

Vores tilgang: Planter
Ekspertise inden for havre

Rhealba Havre® er dyrket økologisk i en kort forsyningskæde i det sydvestlige Frankrig. Dens exceptionelle dermatologiske egenskaber er til stede i alle vores produkter. Denne enestående plante, som vi er de eneste, der dyrker, har 5 registrerede patenter. 

Læs mere

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021 472x472

A-DERMA i nøgletal

45000

I partnerskab med over 45.000 læger på verdensplan*

1 ud af 26.000

Vores Rhealba® Havre er udvalgt blandt over 26.000 arter

100%.

Kort forsyningskæde fra det er et lille frø, til det er blevet til Rhealba® Havre ekstrakt

100%.

Fremstillet i Frankrig

*Antal hudlæger, børnelæger og praktiserende læger, som har været i kontakt med A-DERMAs dermatologiske laboratorier på verdensplan

Vi har altid tilbudt innovative produkter, der henter deres aktive ingredienser fra naturen, med et trefoldigt mål: At skabe sikkerhed for brugeren, at beskytte naturens ressourcer og at sikre, at vores leverandører også respekterer ressourcerne. Det er det budskab, vi ønsker at formidle, og vi kalder det Conscious Care

Núria Pérez-Cullell
Núria Pérez-CullellAdministrerende direktør for Pierre Fabre Dermo-Cosmetics
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_CONSCIOUS-CARE_2021 472x472

CONSCIOUS CARE

A-DERMAs tilgang er helt i tråd med Pierre Fabre Gruppens Conscious Care* -tilgang.

Conscious Care* er en tilgang, som Pierre Fabre Gruppen og alle dens brands deler. Den kommer til udtryk i form af konkrete og håndgribelige beviser og forpligtelser, som sikrer bedre og mere etiske dermo-kosmetiske produkter. 

*Brugbar og engageret dermo-kosmetik

Bliv en del af bevægelsen.

Tilbage til toppen