AD_DERMATOLOGICAL-EXPERTISE_SKIN-CONSULTATION-ARMS-HANDS_LARGE_2021

Dermatologi: Ekspertise inden for sart hud

Det har været A-DERMAs unikke tilgang i næsten 40 år, at tage udgangspunkt i dermatologien i vores arbejde med sart hud.

Hvad er sart hud? Sart hud er hud, der er overfølsom. 
I 2014 offentliggjorde A-DERMA i samarbejde med internationale eksperter en videnskabelig definition af sart hud: ”Hud i ubalance, der er mindre modstandsdygtig over for aggressioner”. Med andre ord; hud, der har en mere sårbar hudbarriere. 
Som det første dermatologiske brand, der har specialiseret sig i sart hud, er vi gået skridtet videre og har vist, at der ikke kun findes én, men mange typer sart hud. Hvad har de til fælles? Det er behovet for effektive og meget sikre produkter, der dagligt styrer vores tilgang til udvikling af dermatologiske produkter. 

Hvad nu, hvis vi alle har sart hud?

24%.

nordkaukasisk hud (Sverige, Nordfrankrig)

30%.

sydkaukasisk hud (Spanien, Sydfrankrig)

53%.

Asiatisk hud

42%.

mørk hud

Epidemiologisk studie af over 9000 personer i 12 lande

Der findes ikke blot én, men derimod mange typer sart hud. 

Uanset om vi er børn eller voksne, mænd eller kvinder, har vi alle sart hud på et tidspunkt i vores liv. Spædbørns hud er i sagens natur meget sart, og det samme gælder for ældre mennesker og personer med tør hud. Men huden kan også blive sart som følge af eksterne påvirkninger, f.eks. sollys, eller på grund af en hudlidelse, f.eks. akne eller atopisk dermatitis. Sarthed kan godt snyde, når det kommer til huden.

  • For nej, lys hud er ikke den mest sarte hudtype, det er derimod asiatisk, sort eller blandet hud.
     
  • Når man er ung, kan man ikke vide sig sikker på, at man har en modstandsdygtig hud, og det er faktisk personer under 35 år, der har mest sarte hudtype.
     
  • Mørk hud er ikke forskånet for atopisk dermatitis, faktisk er det den hudtype, der bliver mest ramt ved atopisk dermatitis.
     
  • Sart hud er ikke en hudlidelse.

 

Er jeg ramt af sart hud? 

Sart hud kræver pleje
Dermatologisk ekspertise 

Forsvarsmekanismen er lav i sart hud, og derfor har den brug for skånsom, men effektiv pleje. Vi har hos A-DERMA gennemført ikke mindre end 214 kliniske studier på mere end 36.000 personer, vi har udgivet 22 internationale videnskabelige publikationer** og vi danner forskellige partnerskaber, der giver os et samlet netværk af 45.000 læger*. Dette for at kunne udvikle en række skræddersyede produkter til at berolige, beskytte og pleje sart hud. Alle vores produkter udvikles med udgangspunkt i vores stringente farmaceutiske tilgang, så vi kan tilbyde de mest hensigtsmæssige løsninger, der er tilpasset hver enkelt type af sart hud. 

*Antal hudlæger, børnelæger og praktiserende læger, som har været i kontakt med A-DERMAs dermatologiske laboratorier på verdensplan.
* Kilde: ”OPDATERING AF KLINISKE STUDIER fra 2011 til 28. MAJ, 2021.
 

Læs mere

AD_NUTRITION_WOMAN-APPLYING-CREAM-LEGS_LARGE_2021 577x577
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Vores tilgang
Patienten i fokus

Patientcentrering er vores grundlæggende tilgang, og den er kernen i vores fokus som et forpligtet dermatologisk mærke, fordi den i sidste ende er forbundet med plejeprodukternes effektivitet.

*Produkternes praktiske anvendelighed
 

Jeg vil gerne vide mere

Tilbage til toppen