Plejeprodukter til babyer og børn med hud med tendens til atopisk eksem

Plejeprodukter til babyer og børn med hud med tendens til atopisk eksem

Spædbarnseksem rammer mange spædbørn. I de fleste tilfælde optræder atopisk eksem før 1-årsalderen. Din babys eller dit barns hud er tør og udsat for atopi: Dæmp kløe, og plej huden med dermatologiske hudplejeprodukter med Rhealba® Havre fra økologisk landbrug.

8 resultater "Plejeprodukter til babyer og børn med hud med tendens til atopisk eksem"

Få mere at vide om hud med tendens til atopisk eksem hos babyer og børn
Få mere at vide om hud med tendens til atopisk eksem hos babyer og børn

Hvilken creme er bedst til babyeksem?

I tilfælde af hud med tendens til atopisk eksem er det afgørende at bruge en creme til at pleje barnets atopiske hud. I tilfælde af babyeksem vil en blødgørende creme mod kløe hjælpe med at reducere, hvor ofte eksemen blusser op, samtidig med at den beroliger rødme og kløe. Blødgørende produkter virker på tør hud ved at fugte og give intens næring til tør, atopisk hud der er udsat af eksem. Hudbarrieren styrkes, og hyppigheden af opblussen i forbindelse med eksem reduceres. For at tilpasse sig de forskellige typer tørhed i atopisk hud og for bedst muligt at opfylde dens behov, findes der flere blødgørende hudplejeprodukter: lotion, creme, balm eller spray. Til tør, atopisk hud hos babyer er cremens glatte, rige konsistens perfekt. Om foråret og sommeren vil en lettere og mere flydende tekstur som en lotion eller en spray være mere velegnet. I tilfælde af meget tør hud, især om vinteren, vil den ultranærende balm være det mest velegnede blødgørende hudplejeprodukt. 
Hvis dit barn har atopisk eksem og også allergi, vil det være en fordel at bruge et sterilt produkt uden konserveringsmidler. I alle tilfælde anbefaler vi på det kraftigste at anvende et blødgørende hudplejeprodukt mindst én gang om dagen på hud, der er blevet renset med et specielt formuleret blødgørende renseprodukt, for at opnå optimal effektivitet.

Pleje af atopisk dermatitis hos spædbørn

Røde pletter, tørhed og kløe: Atopisk eksem eller atopisk dermatitis hos spædbørn er en sygdom, der påvirker barnets og hele familiens liv. For pleje af atopisk eksem anbefales det at kombinere medicinske behandlinger ordineret af din hudlæge, såsom en kortikosteroidbaseret creme til babyeksem, med blødgørende plejeprodukter tilpasset atopisk hud, der beroliger kløe og hjælper med at reducere opblussen og rødt udslæt.

For babyer, der har tør hud med atopisk eksem, er det derfor vigtigt at bruge en passende rens som en del af den daglige plejerutine: En blødgørende og rensende showergel mod kløe, en nærende blødgørende vaskeolie eller en blødgørende rensegel efterfulgt af en babycreme mod eksem eller en blødgørende creme til babyer, der nænsomt plejer deres tørre hud.

Hvis kløen blusser op i forbindelse med eksemudslæt, kan du spraye huden med en forfriskende, ultraberoligende spray for at berolige dit barn og forhindre det i at klø sig.

Læs vores eksperters forklaringer for bedre at forstå dit barns atopiske dermatitis.

Hvis du er interesseret i vores plejeprodukter til atopisk eksemudsat hud hos babyer/børn, kan du også gå på opdagelse i: Vores kløestillende plejeprodukter til babyer og børn

Tilbage til toppen