Fugtgivende ansigtspleje

Fugtgivende ansigtspleje

Har du brug for at fugte, berolige og pleje sart hud i ansigtet? Oplev A-DERMAs fugtgivende ansigtsplejeprodukter med den økologisk dyrkede Rhealba® dermatologisk havre.

3 resultater "Fugtgivende ansigtspleje"

Læs mere om fugtighedscremer til ansigtet
Læs mere om fugtighedscremer til ansigtet

Hvilken creme skal jeg bruge til at fugte mit ansigt?

Er din hud stram og ru, klør den og har den et trist udseende? Hvis du kan svare ja til dette, så er din huds hydrolipide film, som er den, der fungerer som en beskyttende barriere mod eksterne påvirkninger (forureningspartikler, ændringer i årstiden osv.), højst sandsynligt blevet udfordret og gør det ikke længere muligt for huden at bevare sin naturlige fugtbalance. Resultatet er, at din hud bliver dehydreret, tør og mere sensitiv. Det er derfor vigtigt dagligt at påføre en fugtgivende ansigtscreme, der vil tilføre din hud de nødvendige aktive ingredienser til at styrke hudbarrieren, fugte og genoprette balancen i huden. Denne fugtighedscreme til ansigtet vil hjælpe dig med at genvinde en behagelig og blød hud.

For at opfylde din huds behov er det vigtigt at påføre en fugtighedscreme, der er tilpasset din hudtype. Til normal til kombineret hud skal du vælge en let creme, der tilfører fugt på en behagelig måde. Den vil også give de nødvendige, essentielle fedtstoffer. Og hvis du har meget tør hud, der føles stram og kløende, skal du ud over din creme bruge et produkt, der tilfører næring intensivt, og som beskytter mod tørhed.

Se alle vores ekspertråd om pleje af sart hud.

Hvordan fugter jeg huden i mit ansigt?

For at tilføre din hud den fugt, den har brug for og give den glød, den fortjener, så bør du bruge en fugtgivende creme hver dag som en central del af din rutine. Start med at påføre et serum på en ren og makeupfri hud. Det vil forberede huden og forbedre effektiviteten fra den fugtighedscreme, du påfører efterfølgende. Ansigtscremerne fra A-DERMA kan bruges dag og nat.

Ud over din ansigtsplejerutine vil det hjælpe at drikke rigeligt med vand (1,5 L/dagen) til at fugte hudens dybere lag. Husk, at en sund kost også spiller en rolle for din teint og din huds kvalitet. Vælg fødevarer, der har et højt indhold af C-vitamin, A-vitamin og omega-3-fedtsyrer samt vegetabilske olier og nødder.

Hvis du er interesseret i vores fugtgivende ansigtsplejeprodukter, vil du måske også kunne lide:

Vores økologiske ansigtsplejeserie: Biology

Vores ansigtsplejeprodukter til tør eller meget tør hud

Tilbage til toppen