AD_SCARS_STOMACH-BELLY-WOMAN_LARGE_2021
Indhold

Ar, strækmærker, tatoveringer

Livet sætter sine spor på vores hud. Disse spor kan både komme fra højdepunkter som f.eks. en graviditet eller de kan komme fra operationer, cykelstyrt osv. Det er ikke alle ar og mærker, man er lige begejstret for, men uanset hvad årsagen til arret eller mærket er, så findes der løsninger til at reducere dem og håndtere dem bedre.

Heling af ar: Genopbyggelse af beskadiget hud

AD_SCARS_SCRATCH_KNEE_LARGE-1_2021

4 misforståelser om sårheling

Er du overbevist om, at du ved alt om sårheling? Bliv klogere på, hvad der er sandt, og hvad du har brug for at vide. 

kontrollér helingsprocessen
AD_SCARS_STOMACH-BELLY-WOMAN_LARGE_2021

Sådan reducerer man synligheden af ar: Det hele afhænger af typen af ar!

Ikke alle ar efterlader tydelige mærker på huden. For at sikre, at din hud heler pænt, skal du dog vide, hvordan du behandler din skadede hud bedst. Vi deler her nogle tips med dig til at få huden til at hele uden at danne ar (eller i hvert fald så pæne ar som muligt).

vores tips til at reducere synligheden af ar
AD_SCARS-SCAR-MASSAGE_LARGE_2021

Det, du skal vide, for at reducere synligheden af ar

Arrets synlighed kan reduceres, hvis man tager sig ordentligt af det. Til dette formål anbefales det i høj grad at bruge en massageteknik. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken teknik man bruger. Vi fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide.

at lære, hvordan man reducerer synligheden af ar
AD_SCARS_STRETCH-MARKS_PREGNANT-WOMAN_LARGE_2021

Strækmærker:
Forstå og behandl dem bedre

Strækmærker er indikatorer på forskellige ting i kvinders liv, som graviditet og at kroppen udvikler sig. Men de opfattes stadigvæk ofte som grimme mærker og noget, vi godt kunne undvære. Her kan du læse de vigtigste ting, du skal vide, for at kunne hjælpe dig med at acceptere dine strækmærker eller forhindre dem i at dukke op igen.

ALT OM STRÆKMÆRKER

Tatoveringer:
Heling og pleje

Det er vigtigt at passe på sin tatovering fra dag ét, for at den skal kunne bevare sin oprindelige farve og form. Læs alle vores råd til, hvad du kan gøre for at passe på den hver dag, og få den til at hele godt.

SÅDAN PLEJER MAN EN TATOVERING

AD_TATTOOS_WOMAN-HIP-FLOWERS_LARGE 477x477
Tilbage til toppen