AD_TATTOOS_WOMAN-HIP-FLOWERS_LARGE
Indhold

Hvordan plejer man bedst en tatovering?

Hvis du ønsker, at din tatovering skal bevare sin oprindelige farve og form, er det vigtigt, at du plejer den godt.

I samarbejde med tattoome.comforklarer vi dig, hvordan du kan pleje din tatovering fra det øjeblik, du forlader tatovøren, for at bevare dens udseende bedst muligt i årenes løb.

Sådan hjælper man en tatovering med at hele

Tip #1: Hvor lang tid tager det for en tatovering at hele?

Hos tatovøren får man at vide, at tatoveringens endelige udseende afhænger af helingsperioden. 

Denne periode strækker sig fra det sidste stik, der blev givet med nålen, til seks uger senere. Processen ifm. en permanent tatovering er i modsætning til midlertidige tatoveringer nemlig langt fra ligetil, hvorfor den kræver den største omhu.

Når arbejdet er gjort færdigt, vil din tatovør påføre en helende creme på området med tatoveringen og derefter lægge en forbinding. Du skal beholde forbindingen på i 24 timer for at beskytte de små sår, der er opstået på grund af tatoveringen. 

Sørg for at vaske dine hænder, før du rører ved din tatovering.

Tip #2: Tilfør fugt til din tatoverede hud med et velegnet plejeprodukt

Fjern blæk og blod ved at vaske din tatovering med et skånsomt og neutralt vaskeprodukt, der har en pH-værdi, der svarer til kroppens egen. Første gang, du vasker din tatovering, kan virke en smule skræmmende. Men bare rolig, så længe du følger instruktionerne, er du på den sikre side. Vask din hud skånsomt og smertefrit ved at bruge varmt vand og sørg for ikke at skrue for højt op for vandtrykket. Afslut med skånsomt at duppe din tatovering med et rent håndklæde. Påfør derefter den genopbyggende creme og følg din tatovørs anvisninger. 

Det anbefales ikke, at du igen putter film på tatoveringen. 

EPITHELIALE A.H

Soothing Repair Cream

Påfør et tyndt lag af EPITHELIALE A.H. ULTRA Soothing Repair Cream for at hjælpe med at genopbygge og berolige den beskadigede hud. Sørg derefter for, at din tatovering ikke er dækket til, så den kan hele naturligt.

EPITHELIALE A.H Repairing Cream
EPITHELIALE A.H

Tip #3: Det er vigtigt, at du modstår fristelsen til at klø på din tatovering

Når din tatovering heler, opstår der nogle gange små skorper, huden kan skrælle af, og din tatovering kan klø. Men her er der kun én ting at gøre: Modstå fristelsen. Du vil måske mene, at det er lettere sagt end gjort, men hvis du giver efter, risikerer du at ødelægge både designet og farverne. Derfor er det vigtigt at bruge en blødgørende genopbyggende creme.

Tip #4: Beskyt din tatovering mod solen 

Hvem kan lide at slappe af i solen og komme tilbage på arbejde mandag morgen med en smuk solbrun hud? Det er nok de fleste. Men det er vigtigt, at du husker, at din situation er blevet forandret, efter du har fået en helt ny tatovering. Du bør undgå UV-stråler, havvand, sauna og hamam og at tage i svømmehallen i en god måneds tid. Hold hovedet højt, vi er her for at hjælpe dig.

Hvis der er en chance for, at du bliver udsat for UV-stråler, skal du huske, at der findes solbeskyttelsesprodukter, der er særligt udviklet til sart hud. 

EPITHELIALE A.H

SPF 50+ Repair Protective Cream

EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50+ er et 2-i-1 produkt, der hjælper med at genopbygge svækket hud og giver en meget høj SPF 50+-solbeskyttelse med en dobbelt effekt mod røde og brune mærker.

EPITHELIALE A.H

Der er gode nyheder for dig, der godt kan lide at slappe af derhjemme. Uanset hvor aktiv du plejer at være, så bør du under alle omstændigheder begrænse den fysiske aktivitet, der får din hud til at svede, fordi din overhud har brug for tid og hvile til at hele. 

Hvordan plejer man dagligt en tatovering?

Det ville være forkert at tro, at din tatovering ikke har behov for pleje længere, når den er helet. Der er to grundlæggende regler, som du skal overholde hele livet igennem: 

  • Fugt huden regelmæssigt med en velegnet salve eller creme
     
  • Beskyt din tatovering med ultra-vandfast solbeskyttelse med SPF 50+, hver gang du udsættes for solen. 

Nu har du fået alle vores bedste tips til at gøre din tatovering til et sandt kunstværk på din krop. 

Til sidst vil vi gerne slutte af med vores foretrukne talemåde: "En gang en tatovering, altid en tatovering." 

PROTECT

Xtrem Stick

Denne usynlige stift med SPF 50+ beskytter alle lokale, sarte områder (herunder ar og tatoveringer) mod solens skadelige virkninger. 

PROTECT X-TREM SPF 50+ Stick
PROTECT
AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba Havre® : Helt unik.

Rhealba Havre®, vores fundament, der er dyrket i økologisk landbrug. Det er den aktive planteingrediens med balanceskabende, beroligende og reparerende dermatologiske egenskaber, der findes i alle vores produkter. 

RHEALBA HAVRE®

Tilbage til toppen