Økologisk certificeret ansigtspleje

Økologisk certificeret ansigtspleje

Læs mere om de første dermatologiske og økologisk certificerede plejeprodukter til ansigtet fra A-DERMA. Produkterne har en formulering uden parfume og er testet under dermatologisk og oftalmologisk kontrol.

8 resultater "Økologisk certificeret ansigtspleje"

Læs mere om økologisk certificeret ansigtspleje
Læs mere om økologisk certificeret ansigtspleje

Økologisk ansigtspleje; hvilke hudtyper er det velegnet til? 

Uanset om du har normal, tør eller kombineret hud, er et økologisk ansigtsplejeprodukt en god løsning til at passe på din sarte hud. Øko-certificeringen på vores økologiske hudplejeprodukter er en garanti for, at mindst 95% af ingredienserne er af vegetabilsk oprindelse, og at de er dyrket i henhold til reglerne for økologisk landbrug.
Et økologisk produkt indeholder 95 til 100% naturlige ingredienser, som ikke stammer fra petrokemiske stoffer (mindre end 2 %), og derfor er skånsomt for sart hud. Økologiske hudplejeprodukter består primært af naturlige ingredienser, men de er stadig effektive. Udover at pleje dit ansigt effektivt er det fremstillet på en måde, der respekterer og hjælper med at bevare miljøet. 

Hvilke økologiske produkter skal jeg bruge til ansigtet?

Hvad kan de økologiske produkter? BIOLOGY-serien, som er udviklet i overensstemmelse med reglerne for økologisk kosmetik, indeholder en række økologisk certificeret ansigtsplejeprodukter , der er nødvendige for at få en komplet ansigtsrutine. Ansigtsplejeprodukterne i BIOLOGY-serien er ikke kun økologisk certificeret. De er også testet under dermatologisk og oftalmologisk kontrol samt på allergisk hud for at sikre optimal tolerance for de mest sensitive hudtyper. De økologisk certificeret cremer og ansigtsplejeprodukter i BIOLOGY-serien har en formulering uden parfume og indeholder et minimum af ingredienser. Økologisk certificeret ansigtscreme til at fugte huden, rensevand og plejeprodukter mod rødme, beroligende eller nærende pleje – serien indeholder flere specifikke plejeprodukter til at løse de forskellige problemer, der karakteriserer sart hud.

Tilbage til toppen