Kløedæmpende cremer og plejeprodukter

Kløedæmpende cremer og plejeprodukter

Klør din hud? Din sarte hud er tør eller har tendens til atopi: Prøv A-DERMAs kløedæmpende plejebehandlinger med dermatologisk og økologisk dyrket Rhealba® havre.

9 resultater "Kløedæmpende cremer og plejeprodukter"

Få mere at vide om plejeprodukter, der beroliger kløe
Få mere at vide om plejeprodukter, der beroliger kløe

Sådan beroliger du en kraftig kløe

At forhindre en kraftig kløe i at opstå er bedre end at dulme den! For at reducere hyppigheden af, hvor ofte en kløe blusser op, er det vigtigt, at du bruger plejeprodukter beregnet til hud med tendens til atopisk eksem, som en del af din daglige rutine.
Når kløe opstår, er det dog vigtigt at berolige den hurtigt. Vores første råd er at modstå trangen til at klø sig. I stedet for at kradse bør du massere en kløedæmpende creme ind i det berørte område. 
Da kulde også beroliger kløe, er det en god idé at opbevare dit plejeprodukt i køleskabet, så det beroliger yderligere, når du smører det på. Og for at opnå øjeblikkelig lindring kan du anvende en forfriskende, ultraberoligende kløedæmpende spray.Det også en god idé at forsøge at distrahere sig fra trangen til at klø ved bl.a. at lave meditationsøvelser eller en anden aktivitet for at tænke på noget andet. 
Hvis du er interesseret i vores blødgørende plejeprodukter til hud med tendens til atopisk eksem, kan du se vores udvalg af behandlinger til tør, atopisk hud med tendens til eksem: EXOMEGA

Tilbage til toppen