26 resultater "Plejeprodukter til ansigtet"

  • 1 (current)
  • 2
  • 1 (current)
  • 2
Få mere at vide om ansigtspleje
Få mere at vide om ansigtspleje

Hvordan vælger jeg en ansigtscreme?

En ansigtscreme skal passe til din hudtype. Normal, tør, fedtet hud, hud med akne, reaktiv hud og hud med rødme. Alle hudtype har hver deres behov og dermed brug for en særlig creme. Det er derfor vigtigt, at du forstår din hudtype, for at du kan vælge en passende ansigtscreme til dit behov. A-DERMA giver dig nogle tips tilansigtspleje som passer til din hudtype. 

Til tør og dehydreret hud, som mangler en stor mængde vand, anbefaler vi en fugtighedscreme eller en nærende creme, hvis huden er meget tør.

Til tør og atopisk hud anbefales en målrettet ansigtscreme som fx en blødgørende creme. 

Hvis din hud har tendens til rødme eller er reaktiv og har tendens til at blive varm, har du brug for en med en dermatologisk, fugtgivende og beroligende ansigtscreme for effektivt at håndtere den daglige rødme og følelse af ubehag.

Og til hud med akne er det vigtigt at vælge en ansigtscreme, der hjælper med at reducere hudorme og bumser, samtidig med at den fugter og matterer huden.

Uanset hvilken hudtype du har, skal du påføre disse ansigtscremer en gang om dagen eller mere om nødvendigt. Derudover er det vigtigt, du påfører den, efter huden er blevet renset med et produkt, der passer til din hudtype.

A-DERMA: Det dermatologiske hudplejebrand, som er specialiseret i sart hud

Hos A-DERMA er vi specialister i sart hud og vi sætter havre i centrum, når vi udvikler og producerer dermatologiske produkter til ansigt og krop. Alle vores produkter er dermatologisk testet for garanteret effektivitet og optimal tolerance. Sart hud har sine helt egne særlige kendetegn. Vores mission er at give dig mulighed for at pleje din hud på den mest naturlige måde.

Derfor bruger vi den økologisk dyrkede Rhealba® Havre, hvis unikke dermatologiske egenskaber er til stede i alle vores produkter. Rhealba® Havre indeholder aktive molekyler med unikke dermatologiske egenskaber til ansigtet og kroppen. Denne vidunderlige gave fra naturen har ført til 6 patenter og giver produkterne effektive virkninger til at berolige, reparere og genopbygge balancen i sart hud.

Hvis du er interesseret i vores ansigtscremer, vil du måske også kunne lide:

Vores Biology-serie til pleje af ansigtet

Vores økologisk certificerede ansigtsplejeprodukter

 

 

Tilbage til toppen