AD_MODELS_WOMAN-CREAM-EYE-CONTOUR_2021
Indhold

Hvordan plejer man tør hud?

Føler du, at huden i dit ansigt er tør? Føles din hud stram? Skaller huden nogle gange af? Er der opstået små vandrette linjer eller tørre pletter? Og mærker du en følelse af ubehag? Mange har en tendens til hurtigt at konkludere, at de bare har tør hud. Men der findes faktisk mange forskellige former for tør hud, og her er det vigtigt at vide, at symptomerne, de udløsende faktorer og områderne, hvor de opstår, varierer. Er din hud meget tør, tør eller bare dehydreret? Hvis du ved, hvilken type tør hud du har, vil du kunne vælge de bedst egnede plejeprodukter (om huden har brug for næring eller fugttilførsel), og du vil kunne indføre den bedst egnede plejerutine. Har du brug for professionel vejledning? Vores eksperter vil kunne give dig den hjælp, du har brug for.

Ansigtet: Hvad er tør hud?

Tør hud er hud, der mangler vand og/eller lipider. Bortset fra de tilfælde hvor der er tale om en særlig hudtilstand (f.eks atopi). I begge tilfælde er huden dog svækket, den har sværere ved at udfylde sin beskyttende rolle og den er mere sensitiv over for eksterne påvirkninger. Når huden i ansigtet mangler fugt, er huden dehydreret. Men hvis den mangler fedt (lipider), er den tør/meget tør. Og bare rolig. Når du har identificeret årsagen til tørheden i din hud, vil du kunne vælge de rigtige plejeprodukter og indføre en velegnet plejerutine. Det vil hjælpe din hud med at modvirke tørheden og genvinde sin balance. Hvad er nøglen? Nøglen til at modvirke tør hud og genvinde hudens balance er at nære den og tilføre fugt alt efter dens behov, og at indføre en egnet hudplejerutine.

Hvad hvis man har
tør hud?

Din hud føles stram, den klør og nogle gange skaller den. Alle de tegn er tegn på tør hud. Det kan skyldes din huds natur, og tilstanden kan blive forværret af eksterne miljøfaktorer. For at kunne afhjælpe disse ubehagelige symptomer er det vigtigt at forstå de mekanismer, der fører til tør hud. Derudover er det vigtigt at bruge en ansigtscreme, der er tilpasset tør eller meget tør hud. Vi forklarer dig alt om det her.

Tør hud? Vælg nærende creme og plejeprodukter

 

AD_MODELS_WOMAN-LOOK-LEFT_2021 696x696

Hvad hvis huden
bare dehydreret?

Dehydreret hud er hud, der mangler fugt. Den ser trist ud, føles ru, makeuppen holder dårligt og små rynker bliver fremhævet. Det er alle tegn på dehydreret hud. I modsætning til tør eller meget tør hud er dehydreret hud en midlertidig tilstand, som kan ramme alle hudtyper. Dehydreret hud kan skyldes brug af uegnede kosmetikprodukter, træthed, overdreven soleksponering, vintervejr etc. Læs vores råd for at få en forståelse af, hvorfor din hud er dehydreret, og hvilke plejeprodukter du skal vælge for at give næring til tør hud.

Dehydreret hud? Brug fugtgivende cremer og plejeprodukter

AD_MODELS_WOMAN-CREAM-FOREHEAD_2021 696x696
Tilbage til toppen