AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE_MAINS-AVEC-PLANTULES_2021

A-DERMA, et brand forpligtet til huden og naturen

Forpligtet plantebaseret dermatologi

I næsten 40 år har vi forpligtet os til at følge en unik tilgang, der kombinerer det bedste fra naturen med den mest avancerede videnskab.

Vores første prioritet er naturligvis at bidrage til sart huds velvære.
Derudover er vi forpligtet til at bevare naturen, vores uvurderlige ressource, ved at sikre, at vi minimerer vores påvirkning så meget som muligt.
Men vi ønsker at gøre mere. Vi vil hver dag skabe endnu bedre og mere etiske dermo-kosmetiske produkter med udgangspunkt i Pierre Fabres Conscious Care* -tilgang.
Hos A-DERMA har vi valgt at indgå en dyb og kompromisløs forpligtelse over for menneskeheden og naturen. Vi er ambitiøse, men også ydmyge, og derfor er vi klar over, at vejen er lang, når man har høje krav til sig selv.

*Brugbar og engageret dermo-kosmetik

AD_BABY_ MOTHER-AND-BABY-HANDS_LARGE_2021

Engageret
til menneskeheden

Hvad er det, der driver os? Vi arbejder for hver dag at skabe velvære. At skabe velvære for sart hud ved at tilbyde plejeprodukter, der i stigende grad er tilpasset behovene og ved at garantere total gennemsigtighed.
Men vi vil også skabe velvære for vores medarbejdere, de landmænd, vi har indgået en aftale med, vores leverandører og de fattigste og mest sårbare grupper. Vi er overbevist om, at fremskridt og innovation ikke kan opnås uden dyb respekt for mennesker. 

Vores forpligtelser over for mennesker

Engageret 
Til naturen

Vores produkters exceptionelle effektivitet kommer fra naturen. Det er derfor vores pligt at give naturen det tilbage, som den giver til os - og lidt til. Vi har forpligtet os til at implementere strategier og gode partnerskaber, der aktivt reducerer vores indvirkning på denne jord, som giver os alt det, der betyder mest for os. Det gælder lige fra vores beslutning om at dyrke vores korn i henhold til principperne for økologisk landbrug og agroøkologi, til den måde, vi formulerer vores produkter på, som i stigende grad øko-desgines.

Vores forpligtelser over for naturen

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Tilbage til toppen