AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021

Planteekspertise: Rhealba® Havre

Vi hos A-DERMA skylder alt til havre. A'et i vores navn kommer fra det franske ord, avoine, som betyder havre. Og det er også havren, som er med til at gøre vores produkter så effektive.
 

Vi har udvalgt Rhealba® Havren blandt 26.000 havresorter for dens uovertrufne dermatologiske egenskaber. Vi er de eneste, der bruger den. Rhealba® Havren dyrkes økologisk i en kort forsyningskæde i det sydvestlige Frankrig. Den indgår i alle vores produkter og hjælper os i vores bestræbelser på at berolige, skabe balance i og reparere sart hud.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-ANCIENNE-ETAGERE_2021

Historien om havre

Vi vil gerne fortælle dig en smuk historie om forholdet mellem sart hud og havre.

I begyndelsen var der "Avena sativa", den almindelige havresort, som er en del af Poaceae-familien. Dens anvendelse går helt tilbage til antikken, hvor den blev brugt som mad eller foder og som ingrediens i medicinske teer for at dæmpe betændelse. Romerne var de første, der brugte havren dermo-kosmetisk til beroligende bade for folk med hudproblemer. I middelalderen blev havren ordineret til personer med irriteret hud som en hjælp til at berolige tilstanden.

Man fortsatte sidenhen med at undersøge dens egenskaber, og i det 17. århundrede blev den optaget i den franske farmakopé for dens anerkendte og dokumenterede egenskaber til at berolige huden.

En enestående aktiv ingrediens er opstået

Det var altså den dermatologiske havre,"Avena Sativa", der gav A-DERMA inspiration til brandnavnet og derudover gav den i 1982 anledning til A-DERMAs første produkt, vaskebaren, Dermatological Cleansing Bar.

Efter 16 års kontinuerlig forskning i havresorten, Avena Sativa, blev én af dens 300 arter udvalgt til at være hudens vigtigste allierede på grund af dens blødhed og høje indhold af aktive ingredienser. Den udvalgte havre var Rhea-sorten, en havresort med rene, hvide havre, som A-DERMA kalder Rhealba®. Rhealba® er med tiden blevet den unikke og eksklusive aktive ingrediens, der i dag er A-DERMAs varemærke.
Men forskningen stopper ikke her. På foranledning af Hr. Pierre Fabre ville forskerne undersøge mulighederne for at udtrække nye aktive ingredienser fra havren. Denne gang dog ikke i kornet, men i de meget unge Rhealba® Havreskud, som er fulde af liv og i fuld vækst.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-GRAINS-MAIN_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMP-SHOOT-TRADILANDES_2021 1440x500

De spæde Rhealba® Havreskud®; Naturlige dermatologiske egenskaber

Rhealba® Havreskud har vist sig at have en uvurderlig betydning og være en dermatologisk skat.
Forskningen i havreskuddet har afsløret, at det indeholder aktive molekyler med helt unikke dermatologiske egenskaber. Rhealba® Havrekim ekstrakt har et højt indhold af saponiner, som genopretter balancen i huden, og flavonoider, som har beroligende egenskaber. Det er til stede i alle vores produkter og giver dem deres virkning i at pleje sart hud.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMP-VUE-PRES_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-JUS-PLANTULE_2021

Naturligt effektiv
Helt sikker

Takket være et innovativt og patenteret ekstraktionssystem (patentet er under behandling) 
Har A-DERMA været i stand til at udvikle et ekstrakt af de unge havreskud, som er fuld af aktive molekyler, og som ikke indeholder sporbare proteiner. Dermed udelukkes risikoen for allergiske reaktioner ved påføring på huden, især for personer, der er overfølsomme over for korn. 

Høstfasen
Rhealba® Havreskud 

Når Rhealba® Havren er mellem 10 og 12 uger, er indholdet af de aktive molekyler til huden på sit højeste. De aktive molekyler er saponiner og flavonoider, som giver balanceskabende og beroligende egenskaber.
Koncentrationen af aktive ingredienser i planterne falder når de bliver ældre end 10-12 uger, hvorfor det er vigtigt at høste dem meget præcist inden for den periode, for at A-DERMAs produkter bliver så effektive som muligt.
Landmændene kan med værktøjet, DUALEX 4.0, som er udviklet med hjælp fra Pierre Fabres landbrugsafdeling, kontrollere koncentrationen af de aktive molekyler i planterne. Dermed kan de sikre sig, havreskuddene bliver høstet på det tidspunkt, hvor koncentrationen er størst.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-DUALEX_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-SERPENTIN_2021

Konstant kvalitet

A-DERMA ønsker at garantere ekstraktets kvalitet og de aktive molekylers koncentration. Derfor bliver Rhealba® Havrekim ekstraktet systematisk testet og godkendt i 27 kontrolpunkter
Rhealba Havre® , som har en ekstraordinær plantekraft, er underlagt 3 registrerede patenter.

Rhealba Havrens cyklus®

Rhealba® Havre planten - fra havrefrø til ekstrakt.

Rhealba® Havren dyrkes udelukkende økologisk på markerne omkring Terre d'Avoine i det sydvestlige Frankrig (Tarn). Den bliver høstet i midten af juli og bliver derefter brugt som frø til nye Rhealba® Havreplanter. Vi er landmænd, som hvert år producerer vores egne frø. Vi garanterer perfekt sporbarhed og kontrol i denne afgørende fase.
I de nye frø er planteessensen allerede i gang med at udvikle sig. 
De bliver dyrket på 50 hektar i det sydvestlige Frankrig i en kort forsyningskæde og sået i slutningen af vinteren. Frøene har derefter kun brug for få måneder til at vokse. Til maj vil havreplanterne være 10-12 uger gamle og derfor være fulde af saponiner og flavonoider – så nu kan høsten begynde.
15 tons frisk havre bliver høstet pr. hektar. Havren bliver skåret, tørret og forarbejdet til planteekstrakt på udvindingsanlægget i Gaillac i Tarn.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMPS-FAUCHAGE_2021 1440x500

Produktion i det sydvestlige Frankrig,
i en kort forsyningskæde

Rhealba® Havre bliver, lige fra det er et frø til det indgår i færdige produkter, bearbejdet i korte forsyningskæder i det sydvestlige Frankrig. Flere af vores anlæg, der har høj ekspertise i at bearbejde havre, ligger inden for en radius af 50 km i luftlinje: Terre d'Avoine, Havrens land, er Rhealba® Havrens hjemsted. Det er i Terre d'Avoine, at frøene dyrkes og produceres gennem økologisk landbrug. Gaillac, anlægget der er i front inden for innovation. Det er her, hvor planteekstrakterne fremstilles. Soual, en ISO 14001-certificeret miljøfabrik, som fremstiller A-DERMA dermo-kosmetiske produkter.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Interaktiv 3D-havreplante

Interaktiv 3D-havreplante

Hvis du gerne vil ned på marken og se nærmere på vores Rhealba® Havre, kan du gøre det her.

Lad os komme af sted!
Tilbage til toppen