PROTECT KIDS SPF50+ solspray til børn

Permanent

Beskytter

Solspray til børn, der beskytter deres sarte hud mod solens skadelige effekt, styrker hudbarrieren* og hjælper med at bevare det cellulære forsvar.

Uden parfume, ikke-klistende og vandfast

Ikke-giftige solfiltre. Rhealba® Havre, økologisk dyrket.

Sprayflaske

Kan bruges til Børn

Fototype Alle fototyper fra I til VI

Velegnet til Krop - ansigt

Hudtype Sart hud

Har brug for Solbeskyttelse

Fremstillet i Frankrig

Miljømæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Packaging

Emballagen indeholder hovedsagelig genanvendelige materialer

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Fremstilling

Fremstillet på en fabrik med miljøbeskyttelses-certifikation***

Certificeret for at anvende økologisk planter

***I henhold til ISO 14001-standard eller ECOVADIS

Samfundsmæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Produktet er fremstillet på en fabrik, der opfylder de franske sociale standarder

Fair trade-certificerede råvarer

Når du køber dette produkt, er du med til at støtte og tage del i vores miljømæssige og samfundsmæssige forpligtelser:A-Derma

* Støtter ORGANIC Fair Trade Association of Southwest France. Denne ... forening fremmer lokalt økologisk landbrug og indsamler og udbetaler udviklingsstøtte til landbrugere, der anvender økologiske opdyrkningsmetoder.

* Støtter the Eczema Foundation, som er en virksomhedsfond, der er 100 % dedikeret til bekæmpelse af eksem og at yde støtte til patienter og plejepersonale.

* Støtter Local Climate agroforestry project, som planter hække på landet for at lagre kulstof. De projektet har følgende formål er: at neutralisere drivhusgasemissioner, at fremme biodiversiteten, at modvirke jorderosion, at hjælpe med at beskytte kvaliteten af vandet, at skabe læ for de lokale og at beskytte de afgrøderne i lokalområdet.

* Samarbejde med LPO, League for the Protection of Birds (Sammenslutning for fuglebeskyttelse) og the Biodiversity Observatory med henblik på at bidrage til at bevare og udvikle naturen og biodiversiteten ved Terre d'Avoine(Tarn-regionen i Frankrig), hvor Rhealba® havrefrøene dyrkes. Vores forpligtelser

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba®
Havre : Helt unik

Rhealba®Havre, vores fundament, der er dyrket i økologisk landbrug. Det er den aktive plantebaserede ingrediens med balanceskabende, beroligende og reparerende dermatologiske egenskaber, der findes i alle vores produkter.

RHEALBA® HAVRE

Ingredienser

Ingredienser

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL CARBONATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. DIISOPROPYL ADIPATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. CETEARYL ISONONANOATE. LAURYL GLUCOSIDE. POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. DECYL GLUCOSIDE. C10-18 TRIGLYCERIDES. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Forbrugeren rådes til at kontrollere produktets sammensætning, før det købes.

Rhealba® Havrekimolie

Rhealba®-Havrekimolie

Beskytter og styrker sart hud, der udsættes for sol.

AD_MARINE-ECOSYSTEM_REEF_SQUARE_2021-472-472

Ikke-giftige solfiltre

Som en del af vores øko-ansvarlige tilgang har vi fået alle solfiltre evalueret af uafhængige laboratorier. Evalueringerne har påvist, at solfiltrene i vores solbeskyttelsesprodukter fra A-DERMA PROTECT-serien ikke har nogen indvirkning på en koralart, en fytoplanktonart og en dyreplanktonart. Dette er understøttet af videnskabelige undersøgelser af disse nøglearter, som er repræsentative for havenes biodiversitet. 

*Solfiltrene i produkterne fra A-DERMA PROTECT-serien er blevet testet af det oceanologiske observatorium i Banyuls-sur-Mer, som indgår i et samarbejde med European Marine Biological Resource Centre omkring 3 nøglearter for havenes biodiversitet; en koralart, en fytoplanktonart og en dyreplanktonart (samme koncentration som dem, der findes i havmiljøet). 
 Stien, D. et al. En unik metode til overvågning af stress hos koraller, der udsættes for nye forurenende stoffer. Scientific Reports 10, 9601 (2020). 
https://www.nature.com/articles/s41598-020-66117-3

Thorel, E. et al. 10 UV-filtres effekt på saltvandsrejen artemia salina og mikroalgen Tetraselmis, som lever i havene, sp. Toxics 8, 29 (2020).
https://www.mdpi.com/2305-6304/8/2/29

 

Produktet er øko-designet

 • Ikke-giftige solfiltre
 • RHEALBA® HAVRE, økologisk dyrket.
 • Vegansk info: Ingen ingredienser af animalsk oprindelse.
 • Flasken er fremstillet genanvendt plast
Hvad betyder øko-design?

Påføring

Anvendelse

Flere gange om dagen

Påfør før huden udsættes for solens stråler og derefter jævnligt for at opretholde beskyttelsen, især efter du har svedt, været ude at bade eller tørret dig af.

Påfør en rigelig mængde, før du går ud i solen (f.eks. i gennemsnit 4 spray på dit barns underarm).

Hvis du ikke påfører en rigelig mængde, nedsættes beskyttelsesniveauet.

Ophold dig ikke for længe i solen, også selv om du bruger solcreme. For meget sol er farligt.

Husk :

Udsæt ikke spædbørn og små børn for solens stråler.

Undgå at blive udsat for solens stråler mellem kl. 11 og 16.

Brug tøj som beskyttelse mod solens stråler (hat, solbriller, t-shirt).

Må ikke indåndes.

Spray ikke mod øjnene.

Hudplejerutine

Beskytter mod solen

 SPF50+ solspray til børn
PROTECT
SPF50+ solspray til børn

Reparerer efter soleksponering

 SPF50+ solspray til børn
PROTECT
After-sun Milk

Du vil måske også kunne lide

After-sun Milk

PROTECT AH After-sun Milk

Beroliger - Giver fugt - Fugter

Body Lotion 24H Hydration

ESSENTIALS Body Lotion 24H Hydration

Giver komfort - Fugter - Beroliger

Ultra-beroligende og forfriskende spray

CUTALGAN Ultra-beroligende og forfriskende spray

Beroliger

AD_WEBSITE_PICTOS-PROTECT

Husk:

 • Undgå soleksponering mellem kl. 11 og 16.
   
 • - Udsæt ikke spædbørn og små børn direkte for solens stråler.
   
 • Brug også tøj som beskyttelse mod solens stråler: hat, kasket, langærmet T-shirt, solbriller.

Ofte stillede spørgsmål

SPF er solbeskyttelsesfaktoren.
Det angiver en solcremes grad af beskyttelse mod solen. Det betyder følgende; jo højere SPF, desto højere er den procentdel af UV-stråler, som produktet absorberer. Og jo mere den absorberer desto bedre beskytter den mod UV-stråler (ultraviolet stråling fra solen, som kan have skadelige virkninger på huden).

Absolut! UV-stråling resulterer i forsinkede oxidative virkninger, og celleangrebene fortsætter selv efter udsættelse for solen. For at forsinke disse effekter er det vigtigt at tilføre fugt til huden. Formuleringen i vores PROTECT AH Repairing Milk er særligt velegnet til at pleje og fugte huden intensivt efter soleksponering og virker derudover antioxiderende.

Nej, vores produkter er ikke testet på dyr. Dyreforsøg har været forbudt i EU siden 2004 for kosmetikprodukter og siden 2013 for ingredienser, der anvendes til at fremstille kosmetikprodukter.
Som førende på dette område har vi siden 1995 brugt innovative rekonstruerede hudmodeller til at sikre, at vores produkter er så sikre og effektive som muligt, før vi gennemfører in vivo-tests på frivillige personer. Disse tests udføres derefter under dermatologisk opsyn.

Tilbage til toppen