EXOMEGA

EXOMEGA

Til tør og atopisk hud

7 resultater

Få mere at vide om serien
Få mere at vide om serien

Hvilke fordele giver produkterne fra EXOMEGA-serien?

De blødgørende og nærende plejeprodukter i EXOMEGA-serien dæmper kløe og reducerer rødme i tør og atopisk hud samtidig med at reducere hyppigheden af udbrud af irriteret hud.
Hvis du bruger hudplejeprodukterne fra serien dagligt, vil det styrke hudbarrieren og berolige tør og atopisk hud. 

 

Nærende produkter til atopisk hud, der giver huden velvære, reducerer tør hud og dæmper kløe. 

Normalt skal man påføre sin nærende creme en til to gange om dagen for at opnå størst mulig effektivitet og for at undgå gentagne udbrud af irriteret hud. Men med de nærende plejeprodukter fra EXOMEGA-serien er én enkelt påføring om dagen nok. 
Før du påfører den nærende creme, skal du vaske huden med et vaskeprodukt, der er velegnet til tør og atopisk hud. 
Varm den nærende creme op mellem hænderne og påfør den skånsomt med brede strøg.

Oplev de kløedæmpende, blødgørende og beroligende plejeprodukter til krop og ansigt fra EXOMEGA-serien. De opfylder alle behov for personer med tør og atopisk hud. Serien indeholder bl.a. en Creme, Balm, Lotion og en Spray. Derudover indeholder EXOMEGA-serien nærende og kløedæmpende vaskeprodukter som fx en vaskeolie og en vaskegel. 
EXOMEGA-serien er velegnet til hele familien, lige fra spædbørn til voksne.

Hvilken creme er velegnet til atopisk hud? 

Atopisk eksem, også kaldet atopisk dermatitis, er en hudlidelse, der resulterer i kronisk kløe. Den opstår oftest hos spædbørn og børn, men symptomerne kan fortsætte for nogle helt op til voksenalderen. Få mere at vide om atopisk dermatitis med vores ekspertrådgivning.

Hvis du har atopisk hud, er det nødvendigt at bruge en nærende creme for at dæmpe de symptomer, som hudlidelsen medfører. Nærende cremer er ikke ens. Nogle af dem har fået betegnelsen emollient+ af hudlæger, og dette gælder fx produkterne fra EXOMEGA-serien 
Den nærende og kløedæmpende creme fra EXOMEGA-serien med Rhealba® Havre indeholder 95% naturlige ingredienser og er formuleret uden parfume. Den er velegnet til hele familien, også spædbørn. 

Hvis du er interesseret i vores Exomega-serie, kan du også tage et kig på følgende:

Pleje af atopisk hud

Nærende plejeprodukter

Back to top