PROTECT Invisible Fluid SPF50+

Permanent

Beskytter

Beskytter sart hud mod solens skadelige virkning, styrker hudbarrieren** og hjælper med at bevare det cellulære forsvar.

Mild duft, tørrer på huden på blot 3 sekunder, ikke-klistrende og vandfast

Miljøvenlige filtre. Rhealba® Havre, økologisk dyrket.

Tube

Kan bruges til Voksne

Fototype Alle fototyper fra I til VI

Velegnet til Ansigt

Hudtype Kombineret hud - Fedtet hud

Har brug for Solbeskyttelse

Fremstillet i Frankrig

Miljømæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Packaging

Emballagen indeholder hovedsagelig genanvendelige materialer

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Fremstilling

Fremstillet på en fabrik med miljøbeskyttelses-certifikation***

Certificeret for at anvende økologisk planter

***I henhold til ISO 14001-standard eller ECOVADIS

Samfundsmæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Produktet er fremstillet på en fabrik, der opfylder de franske sociale standarder

Fair trade-certificerede råvarer

Når du køber dette produkt, er du med til at støtte og tage del i vores miljømæssige og samfundsmæssige forpligtelser:A-Derma

* Støtter ORGANIC Fair Trade Association of Southwest France. Denne foren ...ing fremmer lokalt økologisk landbrug og indsamler og udbetaler udviklingsstøtte til landbrugere, der anvender økologiske opdyrkningsmetoder.

* Støtter the Eczema Foundation, som er en virksomhedsfond, der er 100 % dedikeret til bekæmpelse af eksem og at yde støtte til patienter og plejepersonale.

* Støtter Local Climate agroforestry project, som planter hække på landet for at lagre kulstof. De projektet har følgende formål er: at neutralisere drivhusgasemissioner, at fremme biodiversiteten, at modvirke jorderosion, at hjælpe med at beskytte kvaliteten af vandet, at skabe læ for de lokale og at beskytte de afgrøderne i lokalområdet.

* Samarbejde med LPO, League for the Protection of Birds (Sammenslutning for fuglebeskyttelse) og the Biodiversity Observatory med henblik på at bidrage til at bevare og udvikle naturen og biodiversiteten ved Terre d'Avoine(Tarn-regionen i Frankrig), hvor Rhealba® havrefrøene dyrkes. Vores forpligtelser

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 577x577 bloc avoine

Rhealba®

Havre

:

Helt unik

Rhealba® Havre, vores fundament, der er dyrket i økologisk landbrug. Det er den aktive planteingrediens med balanceskabende, beroligende og reparerende dermatologiske egenskaber, der findes i alle vores produkter.

RHEALBA® HAVRE

Ingredienser

Ingredienser

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. ISODECYL NEOPENTANOATE. SILICA. DICAPRYLYL CARBONATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. DECYL GLUCOSIDE. 1,2-HEXANEDIOL. C10-18 TRIGLYCERIDES. VP/EICOSENE COPOLYMER. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Forbrugeren rådes til at kontrollere produktets sammensætning, før det købes.

Rhealba® Havrekimolie

Rhealba®-Havrekimolie

Beskytter og styrker sart hud, der udsættes for sol.

Dette produkt er økodesignet

 • Miljøsikre solfiltre 
 • AVOINE RHEALBA® fra økologisk landbrug
 • INFORMATION TIL VEGANERE: indeholder ikke ingredienser af animalsk oprindelse
 • Genbrugelig plastikflaske

Miljøsikre solfiltre

Som en del af vores engagement i at beskytte miljøet, er alle vores filtre blevet evalueret af uafhængige laboratorier, som har påvist, at vores A-DERMA PROTECT-filtre ikke har nogen indflydelse på en koralart, en art fytoplankton og en art zooplankton. Videnskabelig forskning som dokumentation for disse nøglemodeller for marin biodiversitet*.  

              

*A-DERMA PROTECT-filtrene er blevet testet af det oceanologiske observatorium i Banyuls-sur-Mer, som er en del af European Marine Biological Resource Center. Testene har fundet sted på tre nøglearter inden for marin biodiversitet – en koralart, en art fytoplankton og en art zooplankton – i koncentrationer, der er repræsentative for de koncentrationer, der findes i miljøet for så vidt angår solfiltre. 
 Stien, D. et al. A unique approach to monitor stress in coral exposed to emerging pollutants. Scientific Reports 10, 9601 (2020). 
https://www.nature.com/articles/s41598-020-66117-3

Thorel, E. et al. Effect of 10 UV Filters on the Brine Shrimp Artemia salina and the Marine Microalga Tetraselmis sp. Toxics 8, 29 (2020).
https://www.mdpi.com/2305-6304/8/2/29

 

AD_MARINE-ECOSYSTEM_REEF_SQUARE_2021-472-472
Miljøansvarlige solfiltre

Miljøansvarlige solfiltre

A-DERMAs miljøansvarlige solfiltre, som er godkendt af uafhængige laboratorier. Vi bruger miljøansvarlige solfiltre: Når vi udvikler og producerer vores solfiltre, bliver de evalueret i uafhængige laboratorier for at få deres miljøpåvirkning tjekket. Evalueringerne har påvist, at vores PROTECT-solfiltre ikke har nogen indvirkning på repræsentative organismer i havene – herunder særligt koraller.

 LÆS MERE

Dette produkt er øko-designet

 • Miljøansvarlige solfiltre
 • RHEALBA® HAVRE, økologisk dyrket
 • VEGANSK INFO: Ingen ingredienser af animalsk oprindelse.
 • Papæske produceret af materiale fra bæredygtigt forvaltede FSC-skove.
 • Indlægssedlen er blevet fjernet. Informationerne kan i stedet læses direkte på æsken
ECO-CONCEPTION - image SQUARE PNG

Påføring

Anvendelse

Flere gange om dagen

Påfør før huden udsættes for solens stråler og derefter jævnligt for at opretholde beskyttelsen, især efter du har svedt, været ude at bade eller tørret dig af.

Påfør en stor mængde af solcremen i ansigtet og på halsen (for voksne).

Påføres mindre, nedsættes beskyttelsesniveauet.

Ophold dig ikke for længe i solen, også selv om du bruger solcreme. For meget sol er farligt.

Husk :

Udsæt ikke spædbørn og små børn for solens stråler.

Undgå at blive udsat for solens stråler mellem kl. 11 og 16.

Brug tøj som beskyttelse mod solens stråler (hat, solbriller, t-shirt).

Undgå kontakt med øjnene.

Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skylles grundigt.

AD_WEBSITE_PICTOS-PROTECT

 Husk

 • at undgå soleksponering mellem kl. 11 og 16.
   
 • Udsæt ikke spædbørn og små børn direkte for solens stråler.
   
 • Brug også tøj som beskyttelse mod solens stråler: hat, kasket, langærmet T-shirt, solbriller.

Hudplejerutine

Beskytter mod solen

 Invisible Fluid SPF50+
PROTECT
Invisible Fluid SPF50+

Reparerer efter soleksponering

 Invisible Fluid SPF50+
PROTECT
After-sun Milk

Du kan måske også lide

After-sun Milk

PROTECT AH

After-sun Milk

Beroliger - Giver fugt - Fugter

Ofte stillede spørgsmål

SPF står for Sun Protection Factor (solbeskyttelsesfaktor).
Det angiver produktets grad af beskyttelse mod solen. Jo højere SPF, desto højere er den procentdel af UV-stråling, som produktet absorberer. Og jo mere den absorberer desto bedre beskytter den mod UV-stråling (ultraviolet stråling fra solen, som kan have skadelige virkninger på huden).

Absolut! UV-stråling resulterer i forsinkede oxidative virkninger, og celleangrebene fortsætter selv efter udsættelse for solen. Den bedste måde at modvirke dette på er ved at tilføre fugt. Formuleringen i vores PROTECT AH Repairing Lotion er særligt velegnet til at pleje og fugte huden intensivt efter soleksponering og virker derudover antioxiderende.

Nej, vores produkter er ikke testet på dyr. Dyreforsøg har været forbudt i EU siden 2004 for kosmetikprodukter og siden 2013 for ingredienser, der anvendes til at fremstille disse produkter.
Som førende på dette område, har vi siden 1995 brugt innovative rekonstruerede hudmodeller til at sikre, at vores produkter er så sikre og effektive som muligt, før vi gennemfører in vivo-tests på frivillige personer. Disse tests udføres derefter under dermatologisk opsyn.

Back to top