AD_WEBSITE-PDP_VITAMIN-C_2023

C-vitamin til ansigtet: nøglen til en strålende og glat hud

Known for its multiple benefits for the skin, vitamin C has become a key ingredient in face care products. Thanks to its many properties, it is considered the solution for a radiant, even complexion. But what are the benefits of vitamin C for the face? How should you use it? Our experts answer all your questions.  

Hvad gør C-vitamin for ansigtet?

C-vitamin er en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler og ydre påvirkninger og forebygger tegn på for tidlig aldring. Det stimulerer også kollagenproduktionen for at bevare hudens fasthed og elasticitet. Endelig lysner C-vitamin huden ved at hæmme melaninproduktionen, hvilket hjælper med at reducere mørke pletter og udjævne hudtonen.

Hvad er fordelene ved C-vitamin for huden?

Vitamin C provides a wide range of benefits, whether in terms of preventing signs of aging, stimulating collagen production, or evening out skin tone.

Antioxidant, der giver en strålende hud

C-vitamin er en effektiv antioxidant, der hjælper med at beskytte huden mod angreb fra frie radikaler, der udløses af ydre faktorer som forurening og solens UV-stråler. Ved at beskytte huden mod oxidative skader hjælper vitaminet med at forebygge tegn på for tidlig aldring, herunder rynker, fine linjer og mørke pletter og med at gøre huden lysere.

Et naturligt våben mod hudens aldringstegn

C-vitamin fremmer syntesen af kollagen, et essentielt protein, der opretholder hudens struktur og elasticitet. Ved at stimulere kollagenproduktionen, kan C-vitamin hjælpe med at reducere forekomsten af rynker og forbedre hudens fasthed.

En strålende teint ved hjælp af en enkelt rutine

C-vitamin er også kendt for sine lysnende egenskaber. Det hæmmer produktionen af melanin, som er det pigment, der giver brune pletter og hyperpigmentering. C-vitamin kan derfor hjælpe med at udjævne hudtonen og reducere mørke pletter.

Hvordan bruges C-vitamin i ansigtet?

Her er et par trin, du skal følge, når du bruger C-vitamin i ansigtet:

  1. Brug en mild rens som f.eks. micellar water eller en skumrens til at fjerne alle urenheder fra ansigtet.
  2. Påfør C-vitaminserummet med pipetten, læg et par dråber i håndfladen eller direkte på ansigtet. Massér det forsigtigt ind i huden med cirkulære bevægelser. 
  3. Påfør derefter din sædvanlige fugtighedscreme for at forsegle fugten og bevare hudens beskyttende barriere.Det er bedst at bruge C-vitamin om morgenen, da det giver antioxidantbeskyttelse og kan hjælpe med at forhindre skader forårsaget af ydre påvirkninger i løbet af dagen.

Du kan bruge vores BIOLOGY ENERGY C Radiance boost serum alene eller blande det med din daglige hudpleje for at skabe en rutine, der passer til dine behov.

Hvornår bør man bruge C-vitamin i ansigtet? 

Generelt er det bedste tidspunkt at bruge C-vitaminserum om morgenen, efter du har renset huden, og før du påfører din fugtighedscreme. Det er et beskyttende antioxidant, der giver dig en strålende teint.

Du kan bruge vores BIOLOGY ENERGY C Radiance boost serum med stabiliseret C-vitamin om morgenen og/eller aftenen.

Er C-vitamin fotosensibiliserende?

Nej, påføring af C-vitamin på huden giver ekstra beskyttelse mod skadelige UVA-stråler og hjælper med at styrke hudens antioxidantforsvar.I tilfældet med vores BIOLOGY ENERGY C Radiance boost serum har undersøgelser vist, at 3 % stabiliseret C-vitamin ville være acceptabelt i et solprodukt, så der er ingen risiko forbundet specifikt med dette råmateriale med hensyn til soleksponering.

BIOLOGY ENERGY C Radiance boost serum er dog ikke en erstatning for solbeskyttelse: den beskytter ikke huden mod solens skadelige virkninger. Solbeskyttelse er nødvendig i tilfælde af soleksponering.

Hvad er forskellen på ren C-vitamin til ansigtet og stabiliseret C-vitamin?

I modsætning til rent C-vitamin oxiderer stabiliseret C-vitamin ikke, så hele formlen forbliver stabil over tid. Stabiliseret C-vitamin bevarer derfor alle sine egenskaber og frigiver dem 100 % ved kontakt med huden. Hvilket gør den fuldt effektiv.

Hvor meget C-vitamin er nødvendigt, før det har en effekt på huden?

Undersøgelser viser, at for at påvirke hudcellerne skal et produkt indeholde mindst 8 % C-vitamin. Formler, der indeholder mere end 20 %, er ikke mere effektive og kan også forårsage irritation*.

Vores BIOLOGY ENERGY C Radiance boost serum, der svarer til 20 % C-vitamin**, har vist sig at være fuldt effektivt, samtidig med at det sikrer optimal tolerance for skrøbelig hud.

*Pinnell SR, Yang H, Omar M, et coll. Acide L-ascorbique topique: études d’absorption percutanée. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142#
**Ex vivo-test af antioxidant-effekt

Er C-vitamin velegnet til skrøbelig hud?

Stabiliseret C-vitamin er velegnet til selv den mest følsomme hud, i modsætning til ren C-vitamin, som kan skabe irritation.

Vores BIOLOGY ENERGY C Radiance boost serum med stabiliseret C-vitamin er velegnet til alle hudtyper, også følsom hud. Den har gennemgået kliniske tests og tolerancetests på allergisk hud og kan anvendes på øjenkonturområdet. 
Desuden ligger pH-værdien tæt på den fysiologiske pH-værdi på 6, så den ikke er aggressiv for de mest følsomme hudtyper. Den er fri for parfume og æteriske olier for at sikre optimal tolerance.

BIOLOGY ENERGY C SERUM

Dette serum med stabiliseret C-vitamin reducerer træthedstegn, udglatter huden og genopliver øjeblikkeligt udstrålingen i træt og kedelig ansigtshud:

  • +21 % øjeblikkelig udstråling1
  •  Formel svarende til 400 gange C-vitaminkoncentrationen i en appelsin2
Radiance boost serum
BIOLOGY ENERGY C SERUM

1Klinisk vurdering, 31 forsøgspersoner, 2 påføringer om dagen i 21 dage.
2Baseret på det gennemsnitlige indhold af C-vitamin i en appelsin: 50 mg/100 g

Tilbage til toppen