AD_ACNE_WORRIED-WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021
Indhold

Sådan plejer man hud med akne

Bumser, skinnende hud, hudorme: Det vækker formentlig dårlige minder for personer, der er eller har været ramt af akne. 
Akne forekommer for rigtig mange i ungdomsårene og det kan være meget svært at undgå. Selv om de fleste oplever, at deres akne forsvinder i løbet af eller efter ungdomsårene, er det ikke ualmindeligt, at den fortsætter ind i voksenalderen, især hos kvinder. Hvis du er ramt af akne, skal du ikke være bekymret. Vi har løsningerne til at hjælpe dig.

At få bugt med akne

AD_HYDRATING_WOMAN-FACE-HANDS_LARGE_2021 500x500

Behandling og pleje af hud med akne: Hvordan beroliger man irriteret hud?

Nogle af de behandlinger, der findes mod akne, er meget hårde mod huden. Det gælder især behandlinger, som lægen har ordineret. Det er den pris, man er nødt til at betale, for at slippe af med akne. Men det betyder ikke, at man ikke skal pleje sin svækkede hud og få den til at føles behagelig igen. Her kan du læse nogle tips til, hvordan man beroliger hud, der er irriteret på grund af behandling mod akne.

 

Behandling pleje af irriteret hud med akne
AD_LIFE-MOMENTS_TEENAGERS-FRIENDS_LARGE_2021 500x500

Hud med akne: Rutinen, der vil hjælpe dig

Det er vigtigt at indføre en korrekt og velegnet hudplejerutine (og hold sig til den) for at modvirke urenheder. Fra upåklagelig hudhygiejne til valg af målrettede produkter og de få produkter, du skal undgå. Læs vores eksperters vejledning til at pleje og behandle hud med akne. Den kommer ind på alle de relevante emner lige fra korrekt rensning af huden til valg af produkter og den vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at få en behagelig hud, du har det godt i. 

Rutine til at modvirke akne
AD_ACNE_WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021 500x500

Akne hos voksne: Hvordan behandler man det bedst og plejer huden mest optimalt?

Akne forekommer oftest i ungdomsårene, men rammer også voksne kvinder, som i nogle tilfælde bliver meget påvirket af udbruddene, og at det bliver ved med at vende tilbage. Det er vigtigt, at du ved, at du ikke er alene, og at der findes måder, hvorpå man kan få det bedre med sig selv på trods af akneudbrud. 

Akne hos voksne
Back to top