AD_BIOLOGY-AC_BLOND-WOMAN-CREAM-ON-THE-CHEEK-MODEL_LIFESTYLE_16-9

3 must-have-tips mod aknebumser

Vores hud afspejler ofte, hvad der foregår indeni vores krop. Så når der opstår aknebumser, er det ligesom vores krop, der fortæller os, at "der er en ubalance, som skal behandles".
Akne er en meget almindelig hudlidelse, der skyldes betændelse i talgkirtlerne, og som udvikler sig i form af udbrud. Hormonelle ændringer er den vigtigste årsag til akne, men de påvirkes også af vores kost, kvaliteten af vores søvn, stress, rygning, soleksponering, hudpleje osv. Kort sagt, alt hænger sammen!
Der er så mange faktorer, at det er let at føle sig fortabt, når man står over for alle disse mulige årsager. Og det er svært at vide, hvor man skal starte for at forhindre, at aknebumserne formerer sig.
Så hvad er tipsene til at bekæmpe aknebumser på en naturlig måde? Det første tip, som vi gerne vil dele med dig, er, at det altid er bedre at forebygge end at helbrede. Her er 3 konkrete tips til at undgå akne og behandle din hud på en gennemgribende og naturlig måde.

Tip #1 til akne i ansigtet:
En passende rutine

Det er svært at forestille sig en hudplejerutine uden at tage hensyn til den enkeltes behov og præferencer: Der findes ikke én rutine, der passer til alle, men der er nogle vigtige anbefalinger for alle!
At passe på din hud betyder først og fremmest at have den rigtige hudpleje og derefter at vide, hvordan du vælger og anvender dine hudplejeprodukter korrekt.
Hvad er bedre end at dele tips om, hvordan du kan tilpasse din egen rutine - hvordan du renser og tørrer den, og hvilken slags hudpleje du skal bruge? I hvilken rækkefølge skal du anvende dine forskelligeakneprodukter? Hvad med make-up og fjernelse af make-up, når du har akne? Hvornår skal du søge hjælp hos en sundhedsfaglig person?
Følg vores eksperters råd og opdag 5 tips til en velovervejet daglig rutine mod akne.

 

AD_LIFE-MOMENTS_TEENAGERS-FRIENDS_SQUARE_2021 472x472
AD_SOLAR-WOMAN-ON-THE-SAND_SQUARE_2022 472x472

Aknetip #2:
Beskyt dig selv mod solen

Hvem har ikke oplevet den enorme lykke ved at se sine aknebumser reduceres, nogle gange endda forsvinde som ved et mirakel, under solens påvirkning! Mange mener, at solen bekæmper aknebumser.
Men sidst på sommeren dukker bumserne så pludselig op og kan være endnu værre end før.
Vi kan bekræfte det: solen er desværre ikke en ven af akne. Der er også andre ubehagelige virkninger, såsom at der opstår brune pletter, når bumserne heler.
Så hvordan beskytter du dig selv mod solen, når du har akne, og hvordan kan du samtidig nyde godt af solens fordele? Hvorfor kan solen i sidste ende gøre tingene værre?
Akne og solen: vores eksperter gør dig klogere.

Aknetip #3:
Hack indholdet på din tallerken

Har du nogensinde hørt om sundhed gennem mad? Den første græske læge, Hippokrates, sagde engang: "Lad din mad være din første medicin". Selv om kosten ikke er direkte involveret i akne, kan den have en meget stor indflydelse på reguleringen af hormoner, som forårsager bumser.
Det, du spiser på din tallerken, er derfor også et vigtigt værktøj i kampen mod akne. Men hvad skal du så helt konkret lægge på din tallerken? Hvad er en sund tallerken? Er der nogen fødevarer, du skal undgå? Det siges, at chokolade eller fedtholdige fødevarer forårsager akne: sandt eller falsk?
Det er tid til at skelne mellem ægte og falske tips: vores eksperter fortæller dig mere!
Ernæring og akne: alt du har brug for at vide

AD_ACNE_EXPERT-DOSSIER_WEBSITE_ACNE_FOOD_SQUARE_2022 472x472

Da jeg ledte efter tips til akne, der kunne hjælpe mig med at holde op med at ødelægge min hud, indså jeg, at jeg kunne gøre noget ved mine daglige vaner, f.eks. min hudplejerutine. Og jeg har også ændret min måde at spise på. Efter et par ugers ændringer er min akne næsten forsvundet! Jeg har stadig et par bumser ugen før min menstruation, men jeg føler allerede nu, at min hud er bedre - min krop har det bedre!

Jeanne, 24 år gammel
AD_WEBSITE_EXPERT-DOSSIER_DERMATO_M-AMBONATI_2021

Bemærkninger fra eksperten

Behandling af akne kan have et forskelligt tempo. Det vil afhænge af den enkelte patient, da sygdommen udvikler sig under indflydelse af flere faktorer som f.eks. hudens generelle sundhed, dens evne til at hele, hormonelle ændringer eller ubalancer og miljøfaktorer. Tips mod akne? Generel handling for at forbedre din livsstil - og derved give din krop og hud tid til at reagere - er allerede gode argumenter for at fremskynde en bedre balance. Akne behøver ikke at være en skæbne, og sundhedsfagligt personale er her for at hjælpe dig med at håndtere det.

Dr. Marco Ambonati, hudlæge

BIOLOGY AC

BIOLOGY AC fjerner synlige urenheder (bumser, overskydende talg, mærker) og har en direkte indvirkning på hudens mikrobiom for at hjælpe med at genoprette balancen. 

BIOLOGY AC
Tilbage til toppen