AD_SCARS-SCAR-MASSAGE_LARGE_2021
Indhold

Det skal du vide for at reducere synligheden af dit ar

Huden har altid godt af at få lidt hjælp til at se så godt ud som muligt. Især når det kommer til at hele den. Det er rigtigt, at den kan genopbygge sig selv, men hvis du vil undgå grimme ar, kan du give den værdifuld hjælp. Og hvordan hjælper man den så bedst? Med massage. 

Massage af mit ar: Hvorfor er det så effektivt?

Fordi det har en to-i-en effekt for din hud. Når du masserer din hud, forbedrer du dens smidighed. Massagen reducerer smertefulde fornemmelser og giver huden en behagelig følelse. Når du masserer et ar, sikrer du også, at det bliver mindre synligt. 

Hvordan masserer man et ar?

Er du klar til at massere dit ar? Det er meget nemt. På mindre end to minutter vil du blive en sand ekspert i at massere et ar:

  1. Påfør dit hudplejeprodukt på arret, og massér området med cirkulære bevægelser. Brug pegefingeren og langfingeren til at massere ved at trykke på området og køre rundt i cirkulære bevægelser.
  2. Klem arret mellem dine fingre og løft det skånsomt for at forsøge at løsne huden.
  3. Ælt og rul arret ved at klemme huden og rulle den mellem dine fingre.
     

Hvor ofte skal arret masseres?

For at opnå de bedste resultater anbefales det at massere arret to gange om dagen i 2-3 minutter. Se det som et lille øjeblik af nydelse, hvor du kan slappe af.

Sæt alarmer på din telefon, så du er sikker på, at du ikke glemmer det. Din hud vil være dig taknemlig.
 

Hvilket plejeprodukt skal man bruge til at massere arret med?

Et plejeprodukt, der er specielt udviklet til massage. En olietekstur gør det lettere at udføre massagen. Den bedste er en gel-olie tekstur, der gør det muligt at fordele produktet hurtigt, uden at det løber, som en klassisk olie plejer at gøre. Den bliver flydende efter et kort stykke tid, og bare rolig, den holder sig flydende i nok tid til, at du kan udføre massagen korrekt. Plejeprodukter, der er velegnede til massage, modvirker mærker og ar ved at fugte og berolige huden uden at risikere at forårsage brune mærker.

De vil altså hjælpe med at opretholde hudens fugtbalance, hvilket er vigtigt for, at huden kan hele godt. Optimal heling er lig med færre ar.
 

Massage af ar: Skal jeg fortsætte, hvis det gør ondt?

Hvis det gør ondt, når du masserer, er det fordi, du trykker for meget. Det mest optimale er at massere arret skånsomt og langsomt. Det er dog ikke unormalt at føle en smule ubehag, når du masserer et ar. Men hvis den smertende fornemmelse er for voldsom, er det en god idé at trykke mere blidt og massere i kortere tid.

EPITHELIALE A.H

Massage Gel-Oil

*Genoprettet epidermis i området med ar.

EPITHELIALE A.H Massage Gel-Oil
EPITHELIALE A.H

AD_WEBSITE_PICTO_BLOC-PUSH-ARTICLE_2021

Yderligere oplysninger 

Yderligere råd til personer med sart hud
 

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba Havre®: Helt unik

Rhealba Havre®, vores fundament, der er dyrket i økologisk landbrug. Det er den aktive planteingrediens med balanceskabende, beroligende og reparerende dermatologiske egenskaber, der findes i alle vores produkter. 

RHEALBA HAVRE®

Tilbage til toppen